3 gode idéer til ønskelisten

gaver

Hvad end du skal sende en ønskeliste ud til jul eller i forbindelse med din fødselsdag, kan det være svært at finde på ting at ønske sig. Det er forholdsvis kedeligt at skrive sokker og underbukser på endnu en gang, men ofte er det så langt fantasien rækker. Måske går du ikke lige og mangler det store. Mange mænd køber ofte det de har brug for, når de har brug for det. Det betyder at der ikke er mange ønsker tilbage til ønskelisten. De helt store ønsker såsom en motorcykel eller en racerbil hører ikke lige frem til på en ønskeliste, da det formentlig er over de flestes gavebudget. Det er derfor en balancegang, hvor man skal skrive noget på, som man rent faktisk gerne vil have, men som også er til at betale. I den forbindelse kan det være fornuftigt at overveje, hvilke ting du ikke lige selv ville gå ud og købe. For mange mænd betyder det ekstra lækre hårprodukter og hudplejeprodukter.

Hårprodukter og hudplejeprodutker

Uanset om du har helt kort hår eller længere hår, findes der helt sikkert et hårprodukt til dig. Der findes et hav af forskellige voksprodukter, som giver nogle helt forskellige udtryk. Nogle produkter giver et skinnende og glansfuldt look, mens andre giver et mere mat look. Mange mænd bruger nok ikke lige penge på dyre hårprodukter, og derfor kan det være en god idé til ønskelisten. Ønskelisten er din gyldne mulighed for at skrive en masse ting ned, som du godt kunne tænke dig, men som du måske ikke selv lige går ud og køber. Prøv f.eks. Shieseido hårprodukter. Du kunne også prøve Shiseido Mænd, som er en serie af hudplejeprodukter specielt til mænd. Ved at ønske dig hudprodukter specielt til mænd, slipper du for det første for at dine cremer lugter af blomster. Derudover får du produkter, som henvender sig specielt, til de problemer mænd kan stå overfor. Det kan f.eks. være i forbindelse med barbering.

Gadgets til dig, der har alt

Hvis du ikke lige er typen, der går op i at have nogle lækre hårprodukter og hudplejeprodukter, kan du altid ønske dig nogle nye, fede gadgets. Hvis du har en yndlings serie eller film, kan du søge på nettet, og helt sikkert finde et hav af fede gadgets i det tema. Det er sjovt, men samtidig brugbart. Det kunne f.eks. være en kop med et motiv fra din yndlingsserie. Eller måske en ny morgenkåbe. Du skal bare huske, at produkterne gerne må være sjove, men samtidig skal have en funktion. Ellers ender de formentlig bare bagerst i skabet, hvilket ville være en skam. Hvis du har brug for et nyt skærebræt, kunne du overveje at undersøge om det findes med et motiv fra din yndlingsfilm. Du kunne også ønske dig fjernstyrede maskiner såsom biler eller droner. Fjernstyrede droner bliver mere og mere populært, og findes efterhånden i mange hjem rundt omkring. Man kan få mange timer til at gå med at lege med en drone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *