4 slags BH’er alle kvinder bør eje

BH

De fleste kvinder går med BH, men desværre betyder det ikke, at langt de fleste elsker at have deres BH’er på. Det kan være en jungle at finde det rette fit, størrelse og udseende, når man shopper undertøj. Det bedste råd er at få undersøgt, hvilken størrelse du er. Der er mange butikker, der tilbyder, at du kan få lavet en opmåling. Når du er sikker på din størrelse, bliver alt det omkringliggende meget mere overskueligt.

Den behagelige hverdags-BH

Nemt lyder det, men det er det desværre ikke altid. En behagelig BH som kan bruges til hverdag, kræver flere forskellige elementer. Først, pasformen. Pasformen bør være komfortabel, give ekstra støtte til barmen og ikke mindst være usynlig under dit tøj. Har du en større barm, er det en god idé at gå efter en BH, der har bredde stropper, da det giver ekstra støtte og bedre komfort.

Den sexede BH

Vi kommer ikke uden om, at undertøj kan øge selvtilliden og få en kvinde til at føle sig sexet og lækker. Hvad sexet er for dig og for din partner, er selvfølgelig individuelt. Hvad end du er til blonder, lyst, mørkt, farvet, små detaljer eller en god push up, kan du være sikker på, at Femilet undertøj kan levere varen.

Glem ikke komforten fuldstændigt. Selvom denne type BH måske er købt mest af alt som pynt på kroppen, skal du stadig kunne holde ud at have den på. Måske tænker du, at den alligevel skal tages hurtigt af i kampens hede. Der findes med garanti en BH, der både kan give dig komfort og et sexet look, så mærk efter, når du er på udkig efter denne type.

En BH du kan slappe af i

Mange kvinder smider deres BH som noget af det første, når de træder ind ad døren efter en lang arbejdsdag. Måske kender du også følelsen af at glæde dig til at få den strammende sag af. Dog er det næsten lige så ubehageligt at få den på igen, når du først har smidt den. Derfor er det en god idé at have en BH, som du med sikkerhed ved, at du føler dig afslappet og rolig i. Det er lige som med jeans: nogle af dem strammer, med sidder godt, andre er mere behagelige, men giver måske ikke en lige så god markering af bagdelen. Men alt i alt er der situationer for begge dele, hvor det passer bedre ind. Gå efter en BH med brede stropper og måske helt uden bøjle. Det vil give dig en bedre komfort. Leder du efter sådan en, er Femilet undertøj bestemt værd at kigge nærmere på.

Sports-BH er et must

Dyrker du sport, hvad end det er en lille løbetur, en tur i fitness et par gange om ugen, eller en mere stram og aktiv træningsplan, bør du investere i en god sports-BH. Vælg en der kan give dig støtte nok til at holde din barm på plads. På den måde kan du bevæge dig mere frit og uden besvær. Der findes forskellige slags lukninger, alt efter om du ønsker en, du blot tager hen over hovedet, en med en mere klassisk BH-lukning på bagsiden, eller en der kan lukkes foran.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *