5 fashion tips

Dame ser stilet ud med mange farver

Står du i en krise her i starten af det nye år. Du føler ikke, du har vist dig for offentligheder i laaang tid, og har du måske glemt, hvordan moden foregår derude?

Har du styr på, hvad der trender netop nu? Det kunne jo være, der var nogle julegaver, som snart skal byttes.

Her får du 5 mode tips, du får svært ved at gå galt i byen med.

Tasker fra Mulberry Bayswater

Hvem elsker ikke en lækker taske? Tag f.eks. en Mulberry Bayswater. En lækker, smuk og elegant dametaske, der fået i det lækreste læder.

Du finder den i forskellige farver, der alle sammen kan klare at blive smidt rundt om vinteres såvels om sommeren.

Tasker er et af de assesories, der aldrig helt er gået af mode eller kommet tilbage igen. Tasken er funktionel, praktisk og (den rigtige – Mulberry Bayswater) virkelig lækker.

Det er absolut nødvendigt at eje en taske, hvis er et menneske, der har flere ejendele end det tøj, du har på kroppen.

Der er derimod ikke lige så nødvendigt med en lædertaske fra Mulberry Bayswater, det er bare udtryk for god stil og en classy udtryk.

Smykker

En dametaske er selvfølgelig mest til kvinderne. Smykker er derimod til begge køn. Her er det især fingerringe og halskæder, der blevet og stadig bliver mere og mere populært blandt mændene.

Det er blevet acceptabelt for mænd at bære en ring på fingeren, der symboliserer andet end ægteskab.

Og det fantastiske er, at det har ikke frarøvet noget fra kvinderne, det er ikke flyttet fra kvinder til mænd, men kan bruges af alle køn.

Så pas på, måske du ikke kan holde dine ringe for dig selv længere.

Farver

Selvom vi befinder os i den mørke og kedelig tid rent modemæssigt, er der et lille håb foruden. For når landet begynder at vågne op igen, begynder farverne også at pippe frem.

Farver har fået en større betydning for den danske beklædning. En trend, der har været flere år undervis, men som ikke ser ud til at have toppet endnu.

Godt nok er det minimalismen tidsalder, når det kommer til mode og indretning, men farverne må der godt være, endda har den skriggule fået en plads på trøjer og toppe, som vi skal langt tilbage i tiden for at finde et fortilfælde for.

Strik

Alle strikker, og hvis de ikke strikker, så hækler de. Det er blevet så populært at hækle og at strikke for kvinder såvel som mænd, og med den trend kommer så herligt strikkede produkter.

Det helt nye er hætten, der strikkes til de kolde vinteraftner. Men også sweatre, strømper, vanter, huer og videre derudaf er blevet utrolig populært, og det leder faktisk videre til næste tip.

Drop ankelstrømperne

Drop ankelstrømperne! Det har aldrig givet mening at bevæge sig ud i næsten minusgrader med strømper, der stopper ved anklerne.

Ankelstrømpen er ikke død, faktisk er strømperne mere og mere ved at forsvinde fra skohøjden. Men det skal dog ikke betyde, at tilfældet er det samme, når vinteren hærger derude.

Brug nogle af de mange strømper, der hækles og strikkes i disse tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *