Bedste spisesteder på Bakken

bedste spisesteder på bakken

Er man på en hyggelig familietur på Bakken eller af sted med sine gode venner så skal man naturligvis have et sted at spise. Der er heldigvis flere gode spisesteder at vælge i mellem hvis man tager på Bakken men særligt en af restauranterne skiller sig ud fra de andre. Det er spisestedet Peter Lieps som ligger lige uden for selve Bakken.

Peter Lieps er et velbesøgt spisested

Peter Liep’s Hus har eksisteret i mange år og er et meget velbesøgt spisested som har mange besøgende hver eneste dag året rundt. Har man været en tur på Bakken med familie eller venner er det en god afslutning på en dejlig dag at tage ind på denne lækre restaurant. Det kan også være at man bare har været ude at gå en lang tur i dyrehaven på en dejlig forårsdag eller at man har været ude og køre i hestevogn med sin date. Det kan også være at man lige har været inde og se revyen og derfor er ved at blive godt sulten efterfølgende. Det er dog som regel en god idé at bestille bord inden at man har tænkt sig at spise der. Man kan nemlig ikke altid være sikker på at få en plads derinde. Så vil man være sikker på at der er plads så er det en god idé at ringe ind på forhånd og få reserveret et bord. Særligt hvis man er et større selskab skal man gøre det for at være sikker men også hvis man bare er et enkelt par er det en temmelig god idé at ringe inden.

Hold dit selskab på Peter Lieps

Maden der bliver serveret på Peter Lieps er masser af velsmagende danske retter til en hver smag. Det kan for eksempel være en dejlig lækker rødtunge med nye danske kartofler eller noget lufttørret skagenskinke. Der er noget lige for en hver og har man børnene med skal man ikke være bekymret for at der ikke er noget der falder i deres smag. Der bliver nemlig serveret flere gode børneretter så børnene også kan få lov til at hygge sig lidt med god mad. Stedet har en rigtig hyggelig atmosfære så man føler sig velkommen så snart at man træder ind ad døren. Stedet er indrettet i gammel romantisk stil i et ældre bondehus. Det er med til at gøre atmosfæren endnu hyggeligere end så mange andre restauranter hvor man har måttet indrette stedet i nye lokaler. Retterne på menukortet passer dermed rigtig godt til det gamle hyggelige hus. Har man behov for at holde et større selskab kan man også gøre det i deres selskabslokaler. Det kan for eksempel være at man skal holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller en rund fødselsdag. Så kan man få serveret en lækker tre retters menu for eksempel og man behøver ikke selv at bekymre sig om madlavningen. Så kan man få en fantastisk dag i dejlige omgivelser og med en lækker menu som vil få munden til at løbe i vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *