Brygning kan være den perfekte hobby

At gå op i noget er et faktisk behov for det morderne menneske. Hvad, man skal gå op i, er fuldstændig underordnet og virkelig ligegyldigt. Man skal bare have et eller andet, som man kan interessere sig for. Der er dog alligevel nogle ting, der skal til for, at det er noget, som man har lyst til at gå op i. Enten skal man få en eller anden form for lykke følelse eller afslappet følelse, når man udfører den respektive aktivitet. Her snakker man især om aktiviteter såsom at læse eller lave ekstraordinær botanik Det kan dog også være, at man går vildt meget op i en aktivitet, fordi man har noget, som man ønsker at opnå. Her kan det være, at man går vildt meget op i sin skole, fordi man har en forestilling om at skulle blive hjertekirurg. Det kan også være, at man øver sig på klaveret 4 gange om dagen, så man en dag kunne få lov til at spille i DR’s koncerthus.

Det er dybt nødvendigt at have disse ting, og for nogen skal der faktisk ikke mere til end, at man går op i at få hverdagen til at fungere. Man skal dog have noget som man kan se frem til på en eller anden måde. Noget som man håber på at opnå i fremtiden eller som man glæder sig til skal ske. Når man bliver voksen og får børn, kan det være svært at gøre det klart for sig selv, hvad man egentlig har lyst til at lave, for det man forsøger at opnå er selvfølgelig en god familie. Som far kan det være nødvendigt at mødes med vennerne fra tid til anden til noget brygning. Her kan man få lov til ikke at skulle koncentrerer sig om at være politisk korrekt og en god far.

Brygning kan være det, der gør weekenden til weekend

Selvom det på ingen måde, er det som er meningen, så kan det at være familiefar til tider godt virke som et job. Derfor kan det også være svært at have følelsen af, at det er weekend. Man bliver derfor nødt til at have et eller andet, der kan gøre det klart, at man nu har weekend. Det skal være en pause fra alt, inklusiv familien. Det er især efter et par år, at man kan have behovet for en ugentlig pause. Det kan være ved humle ølbrygning sammen med de bedste venner fra skolen.

Brygning kan være en måde at pleje sine venskaber på

Man kan som ny skabt gerne familie lynhurtigt blive isoleret fra omverdenen. Man glemmer derfor også, hvordan man skal være sammen med andre mennesker, der ikke er venner af familien. Man mister derfor også kontakten til sine allerbedste venner. Det kan være svært at skulle pleje dette venskab, da man pludselig har andre ting, der tager ens opmærksomhed. Det er en skam, at man pludselig ikke længere er sammen med de mennesker, der var med til at forme ens personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *