Checklisten til millionæren – Sådan bliver du jetsetter

jetsetter

3 år siden |  0 comments  |  Dine penge

Det er ikke sjovt at være millionær, hvis du ikke kan finde noget at bruge dine penge på. Med massere af penge bør du nyde tilværelsen og købe de ting, som gør livet lidt federe. Hvor andre må spare hele livet til at tage på ferie eller købe en lækker bil, kan du vælge at værdsætte din store likviditet og opleve ting andre anser som ekstraordinære.

Man er ikke nødvendigvis rig, bare fordi man har mange penge. Rigdommen kommer nemlig ligeledes fra den tilfredsstillelse man oplever, når man ud over det sædvanlige, værdsætter sin rigdom og forkæler sig selv med nogle af verdens mere luksuriøse tilbud. Den eftertragtede tilfredsstillelse bygger på sociale og psykiske forhold, som i mange henseender er endnu vigtigere end en veludrustet bankkonto. Dog er det muligvis nødvendigt at af have en stor pengepung for at kunne opnå netop denne, da de fleste af verdens fedeste oplevelser og materielle goder er særdeles pebrede.

Vi er alle bekendt med ordsproget ”lykke kan ikke købes for penge…”, og vi er ofte blevet konfronteret med netop dette, når vi har klaget os over pengemangel eller når vi har set endnu en følelsesladen episode af ”The Oprah Winfrey Show”. Men hvor rigtigt er dette ordsprog egentligt i praksis, og i hvilken forstand skal det præcist forstås? For mange bygger de fleste af hverdagens mange problemer på pengemangel. For at få en helt almindelig hverdag til at løbe rundt, er man nødt til at arbejde hårdt, og alligevel synes det umuligt at få råd til de ting man ønsker: Fx en ny eller bare forholdsvis ny bil. Denne problemstilling er ikke aktuel, hvis du har mange penge, og som udgangspunkt vil dette stressmoment derfor være fraveget i din situation. Derudover er mange luksuriøse køb behæftet med en vis selvtilfredshed og glæde, som næppe fås, hvis den store Mercedes udskiftes med brugt Corolla. Inspiration kan findes på starmark.dk.

En lykkelig millionær


En anden immateriel gode, som skaber glæde og stor fornøjelse, men som ikke kan opnås uden en veludrustet pengepung, er rejser rundt i verden. Stort set alle ønsker at opleve den spænding, der er forbundet med at rejse rundt i verden, men ikke mange har råd til at finansiere dette. Den oplevelsesrejsende eventyrer, betegnes i daglig tale som værende jetsetter og betegner mere præcist den person, som oplever verdens forskelligheder på egen hånd. Denne rejse foregår på første klasse, og oplevelsen er derfor bundet til stor selvstændig tilfredsstillelse.

Som jetsetter er det KUN den luksuriøse tilværelse, som er tilstrækkelig. Dette gælder alle rejsens aspekter og betyder også, at man altid er godt tilpas i situationen. Man møder nye mennesker, oplever ting som ikke mange har oplevet, og man ser verden fra et første klasses perspektiv. At være jetsetter er intet eventyr, men en livsstil, som enhver med råd og mulighed bør påtage sig. Ikke alle har mulighed for at nyde livet på denne måde, men hvorfor ikke gøre det, når nu du har. Et stort liv kræver store bidrag. Forbedr desuden livet ved at introducere lækre vine i hverdagen – se mere om det på siden her.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find en billig webshop løsning for dit webhotel 2017

Året er endnu ikke omme, og det er langt fra for for sent at finde det perfekte webhotel 2017. Vi anbefaler normalt UnoEuro, men der er rigtigt mange gode udbydere derude. Udover UnoEuro anbefaler vi cHosting, Surftown, one.com, Cliche, TeamInternet...

Read More...

Test: Den bedste frakke

Hos Jyttes Hytte har de altid fingeren på pulsen og holder øje med, hvad der rører sig lige nu. De fokuserer på mode og god kvalitet. Det er helt essentielt, når de skal lave en god garderobe, at der er tale om tøj, de har det godt i. Både hvad angår...

Read More...

Lån let til det du behøver

At låne penge, er noget vi alle har behov for indimellem. Det kan være at du er midt i dit studie og pludselig står uden en brugbar PC, eller der kan opstå andre situationer, hvor du har behov for at købe noget du ikke lige har pengene til i budgette...

Read More...