Derfor burde din virksomhed få en WordPress serviceaftale

Dame taler i telefon foran computer

Det er vigtigt, at man er godt repræsenteret online. Det er trods alt online, de fleste potentielle kunder kommer til at finde dig. Men det kan være uoverskueligt at vide, hvordan man bedst optimerer sin hjemmeside, så den er attraktiv for potentielle kunder. Den gode nyhed er, at det heldigvis ikke behøves at være uoverskueligt. Der er nemlig en meget nem ting, du kan gøre for at sikre dig den bedste online præsentation, og det er at få en WordPress serviceaftale for din hjemmeside. Læs med her om hvorfor!

Et pludseligt nedbrud – undgået

Hvis man ikke selv er webudvikler, kan det være svært at forstå, hvorfor ens hjemmeside pludselig lukker ned. Det kan der være flere grunde til. Det kan være, at Google har crawlet dit site og fundet duplate content. Det kan også være, at du er blevet hacket. Der kan være mange grunde, men er man ikke selv i stand til at finde den, så er det rigtig smart, hvis man har en WordPress serviceaftale, for så kan man blot ringe til sine udviklere og bede dem om at rette op på problemet.

Du er med på opdateringerne

WordPress opdaterer løbende deres CMS (content mangement system), og det er vigtigt at være med på opdateringerne. WordPress opdateres løbende, fordi de fortsat ønsker at forbedre deres brugeres oplevelser med dem. Det er vigtigt, at du holder dig informeret om WordPress’ opdateringer, da du ellers kan gå glip af de mange gode og nye muligheder, de tilbyder. I 2019 var det estimeret, at kun 37% af WordPress brugere havde opdateret til den nyeste version af WordPress, der er altså mange, der ikke er opmærksomme på at holde sig ajour på dette, men det betyder ikke, at du bør være én af dem. Der er dog også en anden grund til at WordPress løbende holder sig opdateret, og det er sikkerhed. Den nyeste version af WordPress er altid den sikreste. Hvis du har en WordPress serviceaftale, så kan du altid være sikker på, at din hjemmeside er up to date med sit CMS.

Du kan løbende komme med ændringer og få nye forslag

Som hjemmesideejer kommer man ofte med nye idéer til, hvordan man kan forbedre sit site. Desværre kan det være rigtig svært at føre ud i praksis, hvis man ikke selv er webudvikler. Det gode ved at have en wordpress serviceaftale er, at du altså kan ringe til dine udviklere og bede dem om at lave gode forandringer. Det kan også være, at de har nogle idéer til, hvad der kan gøres, for at forbedre din CTR (click trough rate). Det kan f.eks. være, at du mangler noget struktureret data i din kode, eller det kan være, at din side ikke er crawlet af Google endnu. Der kan være mange ting, man ikke selv er klar over, hvis man ikke er professionel i faget, og det udgør den egentlige grund til, at man bør have en WordPress serviceaftale. Så er man sikker på, at der er styr på ens hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *