Det har du brug for i hjemmekontoret

hjemmekontor

10 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Når  du skal lave dit eget hjemmekontor, skal du ikke gå ned på gear. Der er ingen grund til, at kontoret i hjemmet prioriteres lavere, end kontoret på en arbejdsplads. Du har brug for at have de rette kontorartikler og møbler, for at du kan lave et fedt og velfungerende hjemmekontor. Det er ikke nok med en bærbar computer og et hjørne i sofaen. Det er simpelthen ikke en seriøs løsning, hvis du for alvor vil arbejde hjemmefra. Alt efter hvilken type arbejde du udfører, har du brug for forskelligt udstyr. Der er dog nogen ting, som alle har brug for.

De rigtige møbler


Du kan ikke komme udenom, at du har brug for en god stol og et godt skrivebord. Ingen stol og skrivebord - intet hjemmekontor. Det er bogstaveligt talt din arbejdsplads, hvorfra du udfører dit job. Du skal sidde godt og sikre dig, at du ikke får skader i ryg, nakke og lænd. Det er også vigtigt, at bordet fungerer. Det skal have en størrelse, der matcher dit behov, og det skal have den rette højde. Du kan overveje, om du er mest til et klassisk skrivebord med god plads og en stor stol eller om et lille bord og en mindre stol, er nok for dig. Det handler meget om, hvad du skal lave på dit kontor. Hvis du udelukkende skal arbejde ved en bærbar computer, kan du ligeså godt gå efter et mindre bord. Du skal også overveje, om du har brug for hylder og reoler til papirer, bøger og mapper. Nogle mennesker har brug for arkivskabe, andre er glade for skrivebordsskuffer. Det handler alt sammen om, hvad der matcher din stil og dit arbejde bedst.

De rette kontorartikler


Der er en række helt essentielle kontorartikler, du har brug for, når du laver et hjemmekontor. Her er et overblik over de grundlæggende behov. Derudover har de fleste ekstra behov, som komme an på, hvad de laver.


  • Skriveredskaber. Du kan ikke have et kontor uden skriveredskaber.

  • Printerpapir. Det er grundlæggende, at du har mulighed for at printe kontrakter, tekster og lignende ud. Også selvom de fleste ting i dag er digitale.

  • Kopi/print/scanner. Du har brug for både at printe, kopiere og scanne i dit kontor. Der vil unægteligt opstå situationer, hvor du har brug for at printe en kontrakt, scanne nogle dokumenter eller kopiere vigtige papirer.

  • Opslagstavle. Du har brug for et sted, hvor du kan skabe overblik over dine projekter. Med en opslagstavle kan du hurtigt sætte sedler op og tage dem ned igen. Du kan benytte forskellige farver nåle til at farvekode til dig selv - eksempelvis efter relevans eller prioritet af opgaven.

  • Kalender. Du skal have en stor vægkalender, hvor du kan skrive alle dine deadlines og adtaler i. Det er ikke nok med en digital kalender, når du vil skabe dit et overblik, der ligger halve og hele år ude i fremtiden.


Hvis du vil læse mere om de forskellige typer af kontorartikler og få flere tips, kan du klikke her

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det smukke og enkle i Royal Copenhagen

Hvis du er til nordisk minimalisme og smukke rene linjer, så er hvid riflet måske noget for dig. Royal Copenhagen har altid stået for kvalitet kombineret med det smukkest mulige udtryk, og hvid riflet er ingen undtagelse. Du får den kendte og gode k...

Read More...

Sådan vælger du den bedste gasgrill

Vinteren er så småt ved at gå på hæld. Det betyder, at der ikke går længe inden foråret er på vej, og varmen kommer snigende. Mange længes efter varmen og alt hvad den bringer med sig. Rigtig mange forbinder sol og sommer med grillmad og så snart den...

Read More...

Det bedste sted i hjemmet til din gyngestol

Hvis du ser en gyngestol, kan det føles som om der er en kraft, der bare nærmest… drager dig… til at sætte dig ned i stolen, og du kan bare slet ikke modstå det. Både børn og voksne kan have glæde af sidde i stolen og nyde godt af de mange helbredsmæ...

Read More...