Det smukke og enkle i Royal Copenhagen

Copenhagen Royal

2 år siden |  0 comments  |  Bolig

Hvis du er til nordisk minimalisme og smukke rene linjer, så er hvid riflet måske noget for dig. Royal Copenhagen har altid stået for kvalitet kombineret med det smukkest mulige udtryk, og hvid riflet er ingen undtagelse.

Du får den kendte og gode kvalitet fra Royal Copenhagen, du får hvidt porcelæn med riflet kant, du får et unikt udtryk, og du får en klassiker med år på bagen. Du giver samtidig dig selv en gave for livet i form af glæden ved at omgive dig af smukke ting, der får dig til at smile.

At Royal Copenhagen i 2003 sendte hvid riflet på markedet uden bemaling var en genial idé. For nu kan du få det smukke stel, som det har set ud siden 1775, hvor det blev skabt som basen til det kendte musselmalede stel, uden pynt af nogen art.

Du kan derfor med dette stel selv bestemme, hvordan dit bord skal se ud, og hvordan det i øvrigt skal pyntes. Om der skal røde efterårsblade på bordet, masser af stearinlys, en farvet løber, glimmer og konfetti eller noget helt andet, er op til dig. Med hvid riflet som base er dine muligheder uendelige, og du kan skabe en smuk og unik bordpynt hver eneste gang.

Stel til flere århundreder


Med det hvide riflede stel kan du få det stel, der kan følge dig resten af livet. Det smukke og hvide, der passer ind i alle moderne hjem og samtidig har så lang en historie som dette, finder du ikke andre steder.

Der er noget magisk over at sidde ved en tallerken, der passer perfekt ind i dit moderne hjem og vide, at denne tallerken så dagens lys helt tilbage i 1775.

Og i disse tider, hvor moden er evigt omskiftelig, kan du vælge det hvide riflede fra Royal Copenhagen og dermed få en tidløs klassiker, der i modsætning til så meget andet fortsat vil være at finde i danske hjem i mange år i fremtiden.

Og det er den hvide kant, der giver dette stel kant. Du får et rent og hvidt stel med udtryk, der passer ind i dit hjem.

Hortensiavaserne fra Royal Copenhagen er det nye sort


Royal Copenhagen er mere end bare stel. De smukke hortensiavaser er endnu en mulighed for at bringe Royal Copenhagens skønhed ind i dit hjem. Serien består af tre vaser i tre forskellige farver; lilla, lyseblå og hvid med grøn stilk.

Det er ikke uden grund Royal Copenhagen har kaldt dem ”Art of Giving Flowers”, for de er et lille kunstværk i sig selv. Du kan have vasen stående som den er og få fornemmelsen af en smuk hortensia på dit bord. Vasen er prydet med små hortensiablomster, og de er så livagtigt udført, at du vil tro, at det er ægte hortensia.

Vasen er en blomst, du kan pryde med endnu en blomst, og den vil være den perfekte gave til en god veninde eller til mors dag, for hvem ellers end veninder og din mor har fortjent et perfekt og blomstrende kunstværk, der vil lyse op over alt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det har du brug for i hjemmekontoret

Når  du skal lave dit eget hjemmekontor, skal du ikke gå ned på gear. Der er ingen grund til, at kontoret i hjemmet prioriteres lavere, end kontoret på en arbejdsplads. Du har brug for at have de rette kontorartikler og møbler, for at du kan lave et...

Read More...

En brændeovn giver en unik stemning

Når efteråret trænger sig på og vinteren lige så stille melder sin ankomst, så er det også tid til at finde tæpper og stearinlys frem. For kulden og blæsten gør, at man mest af alt har lyst til at sidde indenfor i sin sofa og putte sig ned i tæppet....

Read More...

Gode løsninger til dit hus

De fleste har nok kendskab til nogle huse, som trænger til en kærlig hånd. Materielle ting har det med at forfalde, hvis de ikke bliver vedligeholdt, og sådan er det altså også med huse. Ofte er det facaden på huset, der er problemet. Dette skyldes,...

Read More...