Få din bolig til at stige i værdi før salg

Der findes mange måder at få at få din bolig til at fremstå på den bedst mulige måde før et salg og det kan her været altafgørende for, hvor meget du kan få og tillade dig at tage for din bolig.

Det nemmeste at starte med er at indrette din bolig på den rette måde. Det gælder her om, at få alt boliginteriør ud fra boligen, som virker som overflødig fyld. Dette kan få din bolig til at virke større og mere rummelig og kan give den potentielle køber mere frirum til, at lade fantasien få frit spil og forestille sig, hvordan de vil kunne indrette boligen selv. Der skal her også selvfølgelig været rent og nydeligt, så eventuelle købere ikke bliver skræmt væk af få meget rod og sjusk, og dette ikke tager for megetopmærksomhed fra potentiel køber og de her så kan fokusere på det der er vigtigst.

Når de mere nemme og ligetil tiltag er blevet gjort, kan det være meget aktuel, at få ordnet de mest opsigtsvækkende skavanker ved boligen og her foretage en renovering. Dette kunne eksempelvis være, hvis der er nogle ydre vægge eller indre vægge, som er i dårlig stand og trænger til en opløftning. Det kan derfor være en god ide og en fordel, at foretage en pudsning af vægge, som trænger til en kærlig hånd, da dette kan gøre det til et mere overskueligt køb, da de her ikke vil skulle foretage nogle større renoveringer ved indflytning. Dette kan ved en forhandling holde køber fra, at kræve en reducering af prisen og være med til at holde købsprisen højere, end hvis dette ikke var gjort. Det kan også i nogle tilfælde lede til, at du som minimum vil tjene investeringen hjem igen og eventuelt komme til, at tjene penge på din investering på boligen.

Alt er selvfølgelig en vurderingssag, men afhængig af det enkelte hus og hvornår det er fra og hvilken stand det er i, kan det også være en ide at lave større renoveringer, som igen vil kunne gøre det nemmere og sælge og du vil kunne tjene din investering hjem igen eller ende med at tjene penge på din investering.

Hvis dit hus er fra ældre dato og er dårligt isoleret, er det nemlig her også meget aktuelt, at få foretaget en isolering af facaden på huset, som både vil give dit hus et bedre kosmetisk syn, men også være mere imødekommende og salgsindbydende. Ved at få foretaget en større renovering, som en facadeisolering er vil du nemlig gøre huset mere købsindbydende, for især børnefamilier og familier generelt, da de har større fokus på økonomi og hvordan indeklimaet er i boligen.

Dine investeringer af tiltag, som er en økonomisk byrde til at starte med, vil derfor i mange tilfælde tjenes ind igen eller lede til, at du rent faktisk vil have en økonomisk gevinst, da boligen er nemmere og sælge og du kan tillade dig at tage en højere værdi for boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *