Folk klikker kun på de øverste resultater på Google

VI har selv alle været der, når vi søger efter noget på søgemaskinen Google. Vi vælger kun nogle af de resultater, der ligger øverst på side 1. Man vælger sjældent at gå videre til side 2, fordi man tænker, at alt der er i ringere kvalitet. Dette er dog overhovedet ikke tilfældet, men sådan tænker de fleste, og derfor handler det for alle virksomheder om at være på side 1. Er man ikke det, vil man gå glip af mange kunder, fordi langt størstedelen vil aldrig finde virksomhederne på andre sider. Måske går kunden glip af et godt tilbud, men det finder personen aldrig ud af. Det lyder kynisk, men er en virksomhed afhængig af salg på nettet, og lægger man ikke på side 1, er chancen for konkurs meget høj. Der findes dog heldigvis metoder, som kan hjælpe virksomheder frem på Google

Få optimeret din hjemmeside med SEO

SEO er kendt under navnet søgemaskineoptimering, og som det ligger i ordet handler det om en optimering. Grundlæggende handler det om, at din hjemmeside skal optimeres, da den så vil stige i graderne på søgemaskinerne som Google. På den måde kan du altså komme på side 1, men det kræver dog lidt læsning samt øvelse før man mestre SEO. SEO dækker over mange ting, men eksempelvis linkbuilding kan findes under SEO. Dette handler om, at du skal have bygget en række links op på andre hjemmesider. Disse link skal linke til din egen hjemmeside, da dette vil forøge din sides værdi, hvilket i sidste ende kan føre til, at din side hopper nogle pladser op på Google. Det er ikke så ligetil, som det lyder, men det er bestemt muligt at lære. Eksempelvis er linkbuilding.dk’s guide et godt udgangspunkt, hvis du vil have styr på de grundlæggende ting.

Spind guld på din tekst

Linkbuilding er ikke nok i sig selv, fordi du skal huske at optimere din egen hjemmeside. Udseendet samt teksten ved dine produkter skal være i topklasse. Tekst på din hjemmeside er ekstremt vigtigt. Når du skriver din tekst, skal du sikre dig, at du får flettet de rigtige søgeord ind. De rigtige søgeord er det som folk ofte søger på, når de leder efter produkter som du sælger. Det er ikke altid let at finde disse ord, men du kan lave en analyse ved hjælp af nogle smarte redskaber, og på den måde kan du finde de rigtige ord. Du kan kigge inde på https://www.linkbuilding.dk/seo/, fordi her vil mange af de vigtigste elementer i SEO blive gennemgået, så selv en ikke teknisk vil have en chance.

Google er bedste ven med de fleste venner i verden. Alle vender forbi Google, når de skal finde det produkt de søger. Derfor er det vigtigt for alle virksomheder, at de ligger højt på denne søgemaskine. Dette kan lyde besværligt, men ved hjælp af SEO er det muligt at ende på side 1. Hvis du ikke allerede sidder med en fane åben omkring SEO, så får det gjort og kom i gang med at læse om det, hvis altså du har en virksomhed, som skal frem på Google.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *