Gode råd til online dating

online dating

4 måneder siden |  0 comments  |  Lidt om livsstil

Du klikker for 1731. gang på deleteknappen. Dokumentet er atter tomt. Hvad skal du sige om dig selv? Du vil gerne give et godt første håndsindtryk, men du ønsker heller ikke at virke for frembrusende. Du vil vække folks interesse, men ikke afsløre dit fulde potentiale. Folk skulle jo gerne begejstres endnu mere for dig, når de tager kontakt og lærer dig at kende. Så mange spørgsmål, så få svar.

Sidder du spændt måned efter måned uden at nogen reagerer på din profil, så skulle du måske overveje et andet brugernavn og andre ændringer af din dating-profil.

For udover dit profilbillede er brugernavnet måske det vigtigste enkeltelement for at din profil vækker andres interesse på sider som eksempelvis scor.dk og ix.nu.


Vigtigt at vide:


Ikke alle besøgende læser hele din profil. Derfor: Skriv den mest vigtige information i begyndelsen af din profil. Som regel er der udspecificerede steder, som brugeren kan udfylde med sine mest fascinerende intellektuelle udgydelser. Og det er præcis disse tekstfelter, der er nøglen til en succesfuld profil. Alle kan besvare spørgsmål, klikke ja/nej eller vælge forhåndsskrevne svar. Men meget få mennesker kan imponere andre med fri, selvskreven tekst.

Kreativitet, humor og charme er alle vindere her.


Et resume af information, der allerede fremgår af din profil virker kedelig. Citater, digte og sloganer er også kedelige. En humoristisk (uden at gøre grin med dig selv) og iøjnefaldende tilgang har den bedste chance for succes. Derudover kan felterne bruges til at henvende dig direkte til læseren. For eksempel, fortælle om specielle hobbier, ekstraordinære oplevelser og livsmål, disse er alle rigtig gode ting at udfylde pladsen med.

Profil Do’s:  • Ærlighed parret med humor

  • Bruge tekstfelter til at dele mere om dig selv

  • Kreativitet

  • Charme

  • Alt ud over det normale


Profil Don’ts:  • Lyve

  • Prale

  • Ufuldendt

  • Efterlade blanke tekstfelter

  • Have ond af sig selv


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Brygning kan være den perfekte hobby

At gå op i noget er et faktisk behov for det morderne menneske. Hvad, man skal gå op i, er fuldstændig underordnet og virkelig ligegyldigt. Man skal bare have et eller andet, som man kan interessere sig for. Der er dog alligevel nogle ting, der skal...

Read More...

Find her viden om efterårets stil til kvinder

Efterårssæsonen er nu skudt i gang, og det betyder, at det er på tide at gemme sommertøjet væk og finde efterårstøjet frem. Sidste års efterårsoutfit trænger til nogle nye venner, som vi går på udkig efter i butikkernes nye efterårskollektion. Men de...

Read More...

Find mk ure til mænd og kvinder

Ofte er det sådan, at der er mange modemærker, som man tror kun er til det ene køn. Det er dog meget sjældent tilfældet fordi, at det faktisk er sådan, at de fleste modemærker også har en kollektion til mænd og ikke kun til kvinder. Det gælder også m...

Read More...