Hvordan finder du den bedste gaming computer?

gaming laptop

3 uger siden |  0 comments  |  Teknologi

Gaming kræver noget af din computer. Især de store online spil har brug for både et Gbit Netkort, en kraftig CPU og et high-end grafikkort. Hvis ikke din computer har den slags, dør du simpelthen. Nej, ikke i virkeligheden, men i spillene. Din reaktion fejler sig måske ikke noget. Men den er ikke bedre end den kan bearbejdes af computeren og sendes videre til spillets server. Online spil foregår i virkeligheden jo på store server, et eller andet sted hen i verden. Kun en del af spillet er installeret på din computer.
For at kunne nyde gaming, har du brug for ordentlig hardware. Og den er ikke billig. Her får du lidt hjælp til at vælge den rigtige maskine til dine gaming behov. Hvis du har brug for mere information, tjek webcafe.dk

God gaming hardware er ikke billig

Hvis penge ikke spiller en rolle for dig, behøver du ikke læse videre i teksten. Køb bare den dyreste gaming computer, så er din lykke gjort. De dyre gaming monstre klarer simpelthen alt, ingen tvivl om det.
Den største gruppe af almindelige dødelige skal passe lidt på hvad de bruger deres kroner og ører på. Tilhører du dem, læs gerne videre. Det kan spare dig en del unødvendige udgifter og, eller, frustration. At finde den bedste gaming computer i forhold til dine behov og ønsker er nemlig ikke helt så ligetil.

Forskellige spil stiller forskellige krav til computeren

Hvilken slags computer du får brug for kommer an på mange faktorer. Der findes utrolig mange forskellige maskiner på hylderne i dag, både offline og online. Kunsten er at vælge den maskine der opfylder dine behov uden at du betaler for dyre komponenter du slet ikke har brug for.
Start med disse overvejelser:
  • Hvilke spil vil du gerne spille?
Hvis det er flere end et par stykker, lav en liste. Tjek de tekniske krav og anbefalinger for hvert af spillene. En computer der kan klare det mest krævende spil på listen, kan også klare alle de andre.

  • Spiller du online eller offline?
Et online spil vil generelt stille lidt større krav til din computer end et offline spil, hvor alt køres fra harddisken. Et online spil har ikke brug for en voldsomt stor harddisk men til gengæld kræver det et rigtig godt netkort.

  • Hvor tit vil du spille?
Der er forskel på om du spiller flere timer hver dag eller kun en gang imellem. Der er også forskel på om du er med i et team eller om du spiller solo. Spiller du kun lejlighedsvis, kan du klare dig med en billigere computer end ellers. Også skærmkvaliteten behøver ikke være lige så god.

  • Hvad er dit budget?
Det kan være en god ide at du sætter dig et budget. Forskellen mellem den billigste gaming PC og den dyreste kan sagtens være omkring de 20.000,-

  • Stationær eller bærbar?
Det er det som er nemmest at afgøre. Køb en gaming bærbar, hvis du har brug for en spillemaskine der nemt kan flyttes rundt. Ellers får du en del mere computer for pengene med en stationær.
EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fyld lageret af hp lasertoner op, hurtigt og billigt

Langt de fleste mennesker har stået i en situation, hvor vigtige papirer skulle printes ud i weekenden, men så virker printeren ikke fordi den er løber tør for blæk. Dette er naturligvis en uholdbar situation at stå i når man skal deltage i et vigtig...

Read More...

Folk klikker kun på de øverste resultater på Google

VI har selv alle været der, når vi søger efter noget på søgemaskinen Google. Vi vælger kun nogle af de resultater, der ligger øverst på side 1. Man vælger sjældent at gå videre til side 2, fordi man tænker, at alt der er i ringere kvalitet. Dette er...

Read More...

Når du skal have ny oplader så køb på en webshop

Computeren er vores bedste ven. Den er vores livline, vores selskab når alle andre svigter, vores kilde til nyheder om verden, vores vejviser, vores personlige bank, vores kontaktcenter og meget, meget mere. Efterhånden har vi fået opbygget et samfun...

Read More...