Hvornår er glidecreme nødvendigt?

Glidecreme har traditionelt set været en kende tabubelagt, og plaget af uheldige fordomme. Det var nemlig tidligere forbundet med lettere lumre drengeværelser, hvor glidecremen blev brugt til at give fantasierne et yderligere realitetsniveau. En anden klar fordom var, at glidecreme udelukkende blev brugt i de homoseksuelle miljøer, hvilket selvfølgelig ikke er sandt. En anden og mere tabubelagt association, som glidecreme har været offer for er, at det oftest kun blev brugt, hvis kvinden nu ikke var ophidset nok. Alle tre fordomme er i allerhøjeste grad ukorrekte, og glidecremen får nu langt om længe den respekt som den fortjener. Den klare væske kan nemlig bruges til rigtig meget.

Hvad bruges glidecreme så til?

Glidecreme er bestemt ikke kun tiltænkt analsex eller tørhed i skeden. Den er nemlig rigtig god til at gøre sex til en endnu dejligere oplevelse, idet den kommer i et stort udvalg af farver, teksturer, smagsvarianter samt funktioner, og virkelig kan tilføje lidt fræk spænding til soveværelset. Derudover spiller den også en vigtig rolle, når det kommer til sikker sex. Det er nemlig en rigtig god idé at bruge glidecreme hver gang man dyrker sex, idet den forhindrer at der opstår rifter og dermed også en større risiko for seksuelt overførte sygdomme.

Hvorfor skal ellers bruge glidecreme når du dyrker sex?

Udover de ovennævnte grunde, så er der også fysiologiske grunde til at mange vælger at medtage glidecreme i deres sexliv. Den gamle fordom viser sig her at have et gran af sandhed i sig, hvilket har med vores naturlige aldringsproces at gøre. Om en kvinde skede er tilstrækkeligt fugtig under sex afhænger i høj grad af kvindens alder. Kvinders hormoner ændrer sig jo i takt med alderen, og dette er noget der påvirker de nedre regioner en hel del i en mere ”tør” retning. Desuden spiller elementer, såsom stress, graviditet og medikamenter også ind i dette scenarie.

Bør også bruges med kondomer

Selvom mange kondomer kommer med deres eget smøremiddel, så er der stadig en klokkeklar tendens til at de virker udtørrende, hvis man er i gang i længere tid; og det er netop her, at glidecreme kommer som sendt fra himlen. Ikke nok med at sex vil føles langt bedre, så vil glidecremen også beskytte kondomet imod at gå i stykker. Så husk endelig at tilføje den til dit erotiske sortiment.

Til analsex

Glidecreme er selvfølgelig ekstremt velegnet til analsex eller sexlegetøj, hvor man beslutter sig for at gå den vej. Dette skyldes naturligvis, at anus ikke oprindeligt er beregnet til at dyrke sex med. Som konsekvens af dette mangler den det nødvendige smøremiddel, der skal til for at det ikke skal ende i ren smerte og ulykke.

Glidecreme hjælper på orgasmen – og med at holde tilbage på den

Den sørgelige sandhed er desværre, at rigtig mange kvinder aldrig oplever en orgasme. Dette kan selvfølgelig skyldes mange forskellige årsager, men vidste du at mange glidecremer også kommer med specielle ekstra funktioner? Faktisk kan man i dag få mange typer, der indeholder et prikkende middel, der virkelig kan hive en kvindes orgasme over målstregen (eller gøre den endnu stærkere). Sidst men ikke mindst findes der faktisk også glidecremer, der medvirker til at mandens orgasme forsinkes; og det er der nok en del kvinder, der vil være ekstremt taknemmelige for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *