Ideer til en sjov polterabend

Kvinder holder polterabend på båd

Står du og skal til at planlægge en polterabend for din bedste veninde, søster eller kusine? Læs med her og få ideer til, hvordan jeres polterabend kan blive lidt sjovere.

Kidnapningen

Når deltagerlisten først er lavet, bør næste skridt i processen, være at planlægge en god kidnapning. Samarbejd med den kommende gom om at finde et perfekt overraskelseselement, og tal om hvordan i vil gøre det, og hvor meget bruden skal have at vide når i først står der. Skal hun have en pakkeliste? Eller have udleveret nogle ting i bestemmer? Og hvordan skal i fragte jer selv og hende hen til første del af jeres dag.

Skal der være nogle opgaver som hun skal løse og som skaber en rød tråd igennem dagen, eller skal hun blot føres til jeres planlagte aktiviteter og så får hun næste info?

Uanset hvad i vælger så vil selve kidnapningen sætte tonen for dagen, så sørg for at i har tænkt over hvordan denne polterabend skal skydes i gang.

Kom i stemning med det rette gear

Noget som kan være med til at sætte en god stemning for dagen, er kostumer eller rekvisitter til jer selv og bruden. Skal hun være iført noget sjov hårpynt? Linkes til en oppustelig mandedukke hele dagen, eller have sit eget shotglas i en kæde om halsen? Pynt og rekvisitter er en god og nem måde at sætte rammerne om dagen og de sjove ting i skal lave sammen, samt at få rystet lidt op i bruden som nok kommer lidt ud af sin komfort zone, ved at have disse ting med sig igennem dagen.

Sjove aktiviteter

Okay, og hvad er så sjovt at lave sammen? Her er det nok en god ide ret hurtigt at finde ud af hvad budgettet for dagen er. Det er en klart definerende faktor for hvad i kan lave, men der er masser af aktiviteter som ikke er så dyre, så er budgettet småt, så handler det bare om at være kreativ.

Ryst posen og vær i bevægelse

En god måde at ryste lidt op i både deltagere og brud er ved at have mindst et par stop i løbet af dagen. Når scenen ændrer sig, får man også fornyet energi, så planløg at have cykler med og kør rundt i byen, eller tag toget eller biler sammen. Når i kommer til et nyt stop, så er der måske et fast ritual med at i skal have shots, synge en sang eller lign. I kan også gøre bevægelse til et overordnet tema for dagen, og lave et orienteringsløb, spille rundbold eller noget helt tredje.

Billige aktiviteter

Del jer i to hold, hvert hold skiftes til at lade en deltager iføre sig hovedtelefoner og nynne en sag de er de eneste som kan høre. Holdet skal nu gætte sangen. En virkelig sjov og simpel leg. I kan også beslutte hver at medbringe et barndomsbillede af jer selv, og så få bruden til at gætte jer hver især. Tænk kreativt og gør det ikke mere kompliceret end nødvendigt.

Det vigtigste er at i får lavet en dag i selv har lyst til at deltage i, og hvor der er nogle sjove samlende aktiviteter for jer selv, og den kommende brud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *