Lån let til det du behøver

laan til en bil

1 år siden |  0 comments  |  Dine penge

At låne penge, er noget vi alle har behov for indimellem. Det kan være at du er midt i dit studie og pludselig står uden en brugbar PC, eller der kan opstå andre situationer, hvor du har behov for at købe noget du ikke lige har pengene til i budgettet. Når du begynder at undersøge de forskellige muligheder, for at låne penge, vil du opleve, at der dels er mange muligheder, men også at forskellige lån har meget forskellige omkostninger.

Det kan være svært at sammenligne omkostningerne for de forskellige lån, da man ikke blot skal kigge på renten, men også på de omkostninger, der er i forbindelse med oprettelsen af lånet. For at kunne se hvilke lån, der er fordelagtige for dig, og når du har brug for at låne penge, kan det være en god idé at kigge online på en hjemmeside, der dels giver dig oplysninger om de forskellige låneudbydere, men også gode råd om økonomi generelt.

Hvis du er interesseret, så læs mere her hvor du kan få inspiration til hvordan du får de bedste lån, men også får konkrete eksempler på hvad, det reelt koster dig om måneden at låne et beløb til fx en ny PC.

Pas på balancen i budgettet


Når du skal låne penge, skal du se på de reelle udgifter du faktisk kommer til at betale pr. måned for dit køb. Hvis vi tager eksemplet med en PC, skal du se på Pc’ens pris, og lægge omkostningerne ved at låne til. Når du vurderer omkostningerne på et lån skal du kigge på det tal, der hedder ÅOP. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og netop det tal tager både rente og stiftelsesomkostninger i betragtning.

Det hjælper ikke meget at få en billig rente, hvis lånet er dyrt at oprette. Når du har fundet ud at hvilket lån du kan få, skal du overveje hvor lang tid du vil være om at betale lånet tilbage. Specielt når man taler om elektronik, er det væsentligt at lånet ikke løber over en længere periode end produktets forventede løbetid. Har du et budget kan du se hvordan du bedst fordeler dine udgiftsposter og derudfra lave en realistisk plan for tilbagebetaling.

Klar, parat, køb


Når du har valgt din nye PC og regnet ud at du har råd til at betale den tilbage inden for en overskuelig periode, er du klar til at købe. Specielt når man taler om elektronik er der store forskelle på hvor du vælger at handle. Køber du f.eks. en Mac Pc hos en autoriseret forhandler af mærket, vil priserne ofte ligge højere end de gør i elektronikvarehusene.

Når du har fundet den bedste pris på dit produkt og skal have det hjem, har butikken ofte en samarbejdspartner, der står for fragten af din vare hjem til dig. På denne side kan du læse mere om fragtbetingelserne og priserne for at handle med varer, der skal fragtes.

De fleste forhandlere vil have et minimumsbeløb, som når det opnås, vil betale fragten til fragtfirmaet for transport af varerne. På den måde sikrer de at det ikke bliver dyrere for dig at handle på nettet, end hvis du kører ud i butikken. 

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan låner du penge

Står du mangler en smule lommepenge til den kommende ferie? Eller har du brug for udbetaling til en ny bil? Mulighederne er mange, når man har mulighed for at låne næsten lige præcis den sum penge, som man har brug for. Samtidig er det også blevet me...

Read More...

Larsen ure er lækker dansk kvalitet og design

Der er mange der er begyndt at få øjnene op for mærket Larsen ure, det er nogle meget smukke ure, som er lavet i et klassisk dansk og minimalistisk design, hvilket er noget som mange elsker. Både danskere men især også andre lande, er vilde med den...

Read More...

Billige lån kan gøre dit liv lettere

Står du og skal til at betale for hus, bil og ferie? Det kan virke som rigtig mange penge, og måske har du dem ikke ligenu, hvad gør du så? Så har du brug for billige lån! Læs videre her, og lær alt hvad der er værd at vide om billige lån. Sådan fors...

Read More...