Økonomisk støtte til indflytteren

Gave til indflytterfest

Før eller siden vil du opleve, at dine kammerater hiver deres solide pæle op derhjemme, og vælger at opføre dem et helt andet sted. Det nye sted vil ofte være i en storby, hvor man skal studere. Problemet med storbyen er, at man ikke kan få så store pæle for sine penge – nej faktisk får du måske bare nogle små pløkker. I de store byer som Århus og København er priserne på lejlighederne virkelig høje, hvis man skal se det med en studerendes øjne. Derfor skal man altså forberede sig på en lille lejlighed, som har en høj husleje. Dette er selvfølgelig ikke din hovedpine, da det jo er din makker, som flytter. Du kunne dog godt vise lidt sympati, fordi din kammerat kommer ind i en tid, hvor hver eneste mønt skal vende og drejes inden den bruges.

Tak ham for hans indflytterfest

Selvom budgettet har udsigter til at skrabe bunden, så skal din kammerat nok holde en indflytterfest. Dette er en obligatorisk del af en flytning, og hvis han ikke selv vælger at holde den, så kommer vennerne nok alligevel brasende med ølkasser og flasker. Skulle det ske, at der var en indflytterfest på menuen, så burde du vise din taknemmelighed, da han vælger, at holde fest selvom han måske ikke har store overskud på kontoen efter det dyre depositum, som han har betalt for hans lejlighed. Dig og nogle af de inviterede kammerater kunne eventuelt samle nogle penge sammen og købe en gave, som han kan bruge til noget. Gaven til ham kan du finde her. På denne side er der mange gode muligheder, når det kommer til at få givet en ordentlig gave. Vi vil råde dig til, at du sørger for, at der faktisk bliver købt noget, som indflytteren kan bruge. Dette vil altså hjælpe gevaldigt på den pressede situation. Derfor skal i for guds skyld ikke købe et eller andet latterligt, som kun er sjovt den ene aften eller de første 15 minutter. Dette kan i gøre til folk, som bor hjemme, hvor alt bliver serveret, som var det et 5 stjernet hotel.

Hvor skal man finde sin inspiration

Det er aldrig let at finde en god side, når det kommer til at finde de ultimative gaver, men vi vil guide dig på vej, så du i hvert fald har en side, som måske kan have noget brugbar inspiration. Overvejer du eksempelvis et gavekort til din makker, så har vi den helt ultimative side, hvor der stort set kan findes gavekort til alt. Et gavekort til (næsten) alt kan købes her, og når vi siger alt, så mener vi det faktisk. Denne hjemmeside tilbyder alt. Du kan få gavekort til oplevelser, restaurantbesøg, selvforkælelse, boliginteriør osv. Der er altså ikke det, som du ikke kan få. Derfor er vores klare råd, at du samler inspiration herinde. Skal vi dog være ærlige, så synes vi, at du og dine venner skal samle en pulje, da i så kan købe et gavekort med en ordentlig værdi, som indflytteren kan få stor glæde af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *