Prøv Plenny når du er på farten

kirseshake

Er du tit på farten? Hvis du er en af dem, der hele tiden har travlt, så er det ikke altid at man har overskud til at skulle lave mad derhjemme. Uanset om det er morgenmad, frokost eller aftensmad, så kan du benytte dig af Plennys gode produkter. Plenny er et mættende og sundt alternativ til et måltid, hvis du ikke har tid til at lave mad. Tjek de forskellige produkter ud på Plenny.dk og find en variant, der falder i din smag.

Hvad er Plenny for noget?

Der er mange fordele ved at benytte sig af Plennys måltidsprodukter. Alle produkterne indeholder en masse protein, omega-3 og omega-6 fedtsyrer samt en masse vitaminer og mineraler. I stedet for at spise noget usundt, kan man lige så godt fylde sin krop med disse lækre produkter, så kroppen får hvad den har behov for. Plennys måltidsprodukter er også tilpasset med den rette mængde fibre og zink, så kroppen får, hvad den har behov for. Plenny måltidsprodukterne består af havregryn, der er blendet. Samtidig består produkterne af frugt, chokolade eller vanilje, hørfrø, hvede og soja. Der findes forskellige Plenny produkter, som man kan vælge imellem. Uanset om man er til jordbær, mango, chokolade eller vanilje, så kan man finde en variant, der falder i ens smag. På denne måde er Plenny produkterne noget for alle.

Der er mange fordele ved at købe Plenny produkter. Man kan med god samvittighed spise Plenny produkterne både til morgenmad, frokost og aftensmad, hvis man har en meget stressende dag. Alle ingredienserne i produkterne er sunde og nærende, hvilket er noget, som kroppen sætter pris på. Samtidig får man ikke indtaget et alt for stort kalorieindtag, da de enkelte produkter er tilpasset. Man kan nemt spare penge ved at købe disse produkter, da de ikke er så dyre. Samtidig er man god ved kroppen, da der kun er sunde ingredienser i produkterne. Alle ingredienserne er også vegetariske, hvilket betyder, at de er med til at skåne miljøet. Du kan roligt samle ind til et lager af Plenny produkter i de perioder, hvor du ikke har tid til at lave mad. Det er utrolig nemt at forberede Plenny produkterne. Pulveret skal blandes med væske og så har du et godt måltid.

Køb en masse Plenny produkter:

De forskellige Plenny shakes består af 700 kalorier og svarer til et almindeligt måltid. De normale Plenny shakes består af forskellige smage. Når man køber produkterne, så kan det godt svare sig at købe en pakke. En startpakke består f.eks. af 15 måltider, men man kan også købe pakker bestående af enten 3, 4 eller 5 pakker således, at man selv kan bestemme, hvor mange man gerne vil have. Selvom Plenny produkterne er utrolig sunde og gode for kroppen, så kan man ikke forbinde dem med slankeprodukter. Plenny produkterne kan heller ikke erstattes eller sammenlignes med proteindrikke, da de ikke indeholder det samme. Plenny produkterne giver en god mæthedsfornemmelse og er rig på vitaminer og mineraler, hvilket proteindrikke ikke gør. Begge produkter er rige på protein, men sammensætningerne er vidt forskellige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *