Ringe skal altid være i flertal

Når man skal ud og vælge hvilket tilbehør man skal tage på så er der mange, som gør det de altid har gjort og det er at åbne skuffen og tage en ring frem. Men noget man kan gøre for at prøve noget nyt det er i stedet at vælge at tage flere ringe på. For det er uden tvivl sådan, at der er mange, som har mange ringe, som de har, men som de slet og ret ikke bruger.

Brug de gamle ringe

Og ofte kan det godt betale sig at tænke lidt mere over hvad man har liggende i skuffer og skabe i stedet for konstant at købe nyt. For det kan være, at man ofte vil have lyst til for eksempel at bruge en ring med perle og derfor vælger man at gå ud og købe en i en butik. Men det kan være, at man faktisk kan stå der og ende med at spare penge hvis man lige tænker en smule tilbage og på den måde vil komme i tanke om, at man faktisk har en masse ringe der hjemme som man allerede har betalt.

Og derfor bør man altid tænke at man bare kan bruge de ringe man allerede har betalt for i stedet for at gå ud og købe nogle nye. Og det kan faktisk være meget sjovt at gå hjem og se lidt nærmere på hvad man rent faktisk har af forskellige smykker derhjemme i gemmerne. Det kan være, at man finder ringe, som man fik eller som man købte da men kun var et par år gammel da man lige var begyndt at gå med sådan noget tilbehør. Der vil på den måde være forbundet en vis nostalgi med de ringe, som man ender med at finde og det er noget, som man vil blive rigtig glad for når man endelig står der og skal finde ringe.

De gamle ringe kan være pæne

Ofte vil det være sådan, at man hele livet udvikler sig både mentalt og fysisk. Og det gør også, at man lige så stille ændrer stil. Det vil sige, at det tøj og de ringe, som man gik med da man var teenager ikke nødvendigvis er noget, som man ønsker at bruge når man er over tredive. Men ikke desto mindre kan der dog være så meget nostalgi forbundet med for eksempel ringe, at man vælger at bruge dem alligevel.

Det kan således være, at når du går hjem og kigger i dine skuffer så finder du måske nogle ringe som har noget pels eller meget glimmer. Og så kan du huske tilbage på hvordan du bare elskede disse ringe for måske tyve år siden hvor du gik med dem hver dag. Dette kan i sig selv være grund nok til at tage dem på en dag. Og hvis du har venner, som du har haft helt fra dengang så vil de uden tvivl kunne huske disse ringe og de vil også synes, at det er sjovt, at du går med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *