Sådan vælger du den bedste gasgrill

gasgrill

Vinteren er så småt ved at gå på hæld. Det betyder, at der ikke går længe inden foråret er på vej, og varmen kommer snigende. Mange længes efter varmen og alt hvad den bringer med sig. Rigtig mange forbinder sol og sommer med grillmad og så snart den første solstråle rammer jorden, findes diverse grill og udstyr frem. Pølser, mørbrad og kylling bliver smidt på bluset i stor stil og hele Danmark oser af stegefedt.
En grill er god til at skabe en stemning, og en forventing om noget rigtig lækkert. Det er også sjælendt der kommer noget dårligt ud af en grill, og det er nok derfor at grill er så populært. Det kan være prikken over i’et til mandeaftenen hvor fodbolden er på fjernsynet og øllene i hånden. Det kan også være lige det kødet mangler når pigerne skal samles og det hele skal være ekstra lækkert.
Hvis ikke man er ekspert i at grille, så kan det virke meget uoverskueligt. Markedet er kæmpe stort og fyldt med mærker der lover bedste kvalitet og en ekstra god brugeroplevelse. Umiddelbart kan det være svært at finde en grill der passer til ens behov, da det at grille kan virke meget simpelt i forhold til udbudet. Her fokuserer vi på gasgrill og hjælper dig i dit valg af gasgrill. Der er opstillet nogle punkter som er gode at tage med i sin betragtning når man står overfor sit valg af gasgrill.

Tjek og mærk din gasgrill

Den bedste måde at finde ud af om den gasgrill man har øje for er af god kvalitet og solidt bygget er at se den fysisk. Find din gasgrill og mærk på den. Så er det meget nemmere at få et klart billede af størrelsen af grillen og dens anvendighed. Man har heller ingen interesse i at få købt en skrammelkasse, så for at sikre sig at grillen er solid, så mærk på den. Er bundkassen og siderne ordentlige og robuste, så de kan holde i mange år? Risten må rigtig gerne være pæn og have et flot finish, så det ikke er noget der er produceret billigt. Låget skal også være i orden, så den ikke får buler eller bliver skæv af ingenting, så den ikke kan bruges.

Pris vs. Behov

Det kan se rigtig fedt ud med en stor amerikaner-gasgrill, men det er vigtigt at tage dit reelle behov med i overvejelsen af dit valg af gasgrill. DU kan få rigtig gode gasgrill til 3-5000 kr. Som kan dække dit behov helt fint. Hvis du er på udkig efter en gasgrill med en masse ekstraudstyr kommer du hurtigt op i mange flere penge, men så er det typisk også noget man er villig til at betale. Man skal heller ikke lade sig rive med af de store grill, hvis man ikke har behov for store stegearealer, hvis man bare er en lille familie.

Sikkerhed

Alle gasgrill der må sælges i Danmark er sikkerhedsmæssigt godkendte, så det er ikke noget man behøver at bekymre sig om. Sikkerheden er ens for alle modeller. Men tjek alligevel om CE el DG-mærket er på grillen, slange og regulatoren, da de skal være der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *