Sommeren er ovre – hvad gør du nu?

7 måneder siden |  1 comments  |  Bolig

Sommeren i år har været intet mindre end forrygende. Vi har haft flere sommerdage end nogensinde, solen har skinnet som aldrig før og sjældent har Danmark oset så meget af liv og glade dage. Men hvad så nu, hvor det kølige vejr kommer tættere på samt de mere mørke dage? Herunder kommer lidt tips til, hvad du kan gå i gang med og evt. forkæle dig selv med i denne tid på året.

Tid til at komme i gang med projekterne i hjemmet


Sommeren har været lang og du har måske udsat et eller flere projekter i hjemmet. Det kan være alt fra maling af vinduerne til at få gjort haven ”vinterklar”. For det har selvfølgelig været mest tillokkende at opholde sig ude i det gode vejr og være på oplevelse. Så har du ikke fået lavet det du skulle på det sidste, så er det oplagt at gå i gang med projekterne huset, nu hvor det alligevel bliver mindre sjovt at opholde sig udenfor.

Der er også noget tilfredsstillende ved at få færdiggjort projekter – store som små. Det handler nu engang blot om at komme i gang og få det gjort. Få købt de manglende materialer og værktøj ind og kom i gang. Hvad enten det måtte være en hammer, en skovl eller en nedstryger til byggeprojektet.

Smerter? Prøv alternativerne og få lindret smerterne for mere overskud i vintermånederne

De fleste kigger stadig skeptisk på alternative behandlingsmetoder, som fx CBD-olie. Men flere studier og tests viser, at der intet farligt er ved det og det faktisk kan lindre diverse smerter. Det kan eksempelvis hjælpe mod lidelser som kroniske smerter og gigt. Så er det de mørke dage og smerterne der sammen tynger dig og giver dig nedtrygt humør, så kunne det være en i de at prøve dig ad med CBD-olier, som altså er bevist at have positive effekter. Sørg blot for at tage en snak med din læge først.

Hvornår har du forkælet dig selv?


Efter sommeren glemmer nogle folk også tit sig selv. Nogle lider af vinterdepression, mens andre blot har lidt mindre energi, nu hvor solen viser sig mindre og det er køligere. Der bliver for nogen mindre overskud og specielt ift. at huske sig selv. Hvornår har du sidst været god mod dig selv? Hvor længe siden er det eksempelvis siden du har købt noget ekstra lækker mad eller forkælet dig selv med tøj eller andre goodies?

Man kan selvfølgelig ikke shoppe sig til glæde i længden, men det er blot vigtigt at man også husker sig selv engang imellem. Hvorfor man med fordel kan give sig selv en lille gave i ny og næ. For det er vigtigt ikke at glemme dig selv!

Tag en veninde eller ven med ud og shop en dag – køb det I har lyst til. Nyd samværet og giv jer selv en lille ting. Hvad end det er noget nyt tøj, take-away fra din yndlingsrestaurant eller en ny, velduftende parfume.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det har du brug for i hjemmekontoret

Når  du skal lave dit eget hjemmekontor, skal du ikke gå ned på gear. Der er ingen grund til, at kontoret i hjemmet prioriteres lavere, end kontoret på en arbejdsplads. Du har brug for at have de rette kontorartikler og møbler, for at du kan lave et...

Read More...

En brændeovn giver en unik stemning

Når efteråret trænger sig på og vinteren lige så stille melder sin ankomst, så er det også tid til at finde tæpper og stearinlys frem. For kulden og blæsten gør, at man mest af alt har lyst til at sidde indenfor i sin sofa og putte sig ned i tæppet....

Read More...

Gode løsninger til dit hus

De fleste har nok kendskab til nogle huse, som trænger til en kærlig hånd. Materielle ting har det med at forfalde, hvis de ikke bliver vedligeholdt, og sådan er det altså også med huse. Ofte er det facaden på huset, der er problemet. Dette skyldes,...

Read More...