Stofskifte – 3 materialer, som vi ser i tøjet i dag!

stof

Trends indenfor mode har en tendens til, at de kommer og går, men det betyder ikke, at du ikke kan lade dig inspirere af dem.
Og i de sidste mange år har mode ikke bare handlet om selve udseendet – det har også handlet om materialet, som det givne tøj laves af.
Netop derfor er der god grund til at kigge nærmere på de trends, som vi ser for tøj i dag. Selvom det kan være svært at opdele, så kan du læse om 3 forskellige her! Skulle du mangle mere læsning, så find det på Trenden.dk.

Denim er kommet tilbage

I 90’erne og de tidlige 00’er, så kunne man nærmest ikke finde et boyband, som ikke var blevet klædt i denim fra top til tå. Det gik fra at være arbejderens foretrukne bukser til at være et modeikon på en meget kort tid.
Siden da har materialet faldet i baggrunden og ofte været set som en smule kitsch. Til gengæld er det ikke helt sådan længere.
For det er faktisk blevet populært at klæde sig i denim igen! Det betyder ikke, at alt ens tøj behøver at være denim. Men jakker og skjorter i det populære materiale er igen at finde i rigtigt mange kollektioner og kan gå rigtigt godt til et afslappet look!

Ruskind til de kolde dage

Ruskind har aldrig helt taget fat i moden på samme måde som denim, selvom materialet da har været populært. Dette kan dog virkeligt være ved at ændre sig, for meget tøj kommer nu i ruskind.
Og looket er da også smukt. Sko og trøjer i ruskind har det der ujævne og unikke mønster, som altid ændrer sig en lille smule, når det kommer under forskellige former for lys.
Jakker i ruskind er også populære, netop fordi, at materialet er relativt hårdført og samtidig er med til at isolere godt. Det betyder, at tøjet generelt kan være super smart at have ved hænderne, når vi går koldere tider i møde. Vil du lære mere om dette, så kan du læse om det hos Trenden.

Materialer med en mærkbar forskel

Denim og ruskind er rigtigt fine materialer, men tager du en firkant af hvert af dem, så kommer de til at føles meget ens over det hele. Dette er dog ikke nødvendigvis vejen frem.
For i dag er de hævede stoffer populære. Det betyder, at hvis du fører hånden over dem, så kommer du til at kunne mærke en højdeforskel. Det kan være ved hjælp af et print, som er kommet på efter stoffet er skabt, eller det kan være på grund af vævningen, som kan skabe denne effekt.
Uanset hvad, så er dette en meget sjov trend. Den handler nemlig ikke helt lige så meget om udseende, som vi er vante til, men mere omkring følelsen. Dog er det også sjovt, at disse små detaljer i højden og følelsen kan ses, når man eksempelvis kommer tættere på stoffet, som besidder disse kvaliteter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *