Sundhed for personalet er en god investering for virksomheden

Der er nogle chefer, som har svært ved at se fordelene ved personalegoder og andet nyt udstyr som er til fordel for personalet. Men det er meget vigtigt at have med i tankerne, at et sundt personale i sidste ende kan ende med at blive en rigtig god investering for virksomheden. De forskellige tiltag som man kan gøre sig, for at sikre et sundt personale er oftest ikke særlig dyre, i forhold til hvad det vil koste for en sygemelding på bare en uge. Det er meget dyrt for en virksomhed når en person sygemelder sig. Det er selvfølgelig dyrt fordi virksomheden skal betale løn til personen som er sygemeldt, samt løn til en anden som skal udføre personens arbejde, men det er også meget dyrt i den lange ende, fordi en syg medarbejder kan have rigtig svært ved at arbejde helt lige så effektivt som en rask medarbejder.

Sørg for sunde løfte bære teknikker

Nogle af de skader der er flest af, er løfte skader. Der er rigtig mange ansatte som løfter noget tungt, og derved får en arbejdsskade i ryggen. En arbejdsskade som denne kan gå hen og blive rigtig dyr for en virksomhed, fordi den kan tage rigtig lang tid at komme over, og den kan være rigtig dyr at komme over. En rygskade kan koste mange timer hos både fysioterapeut eller kiropraktor, derudover kan det ende med at koste mange fraværstimer, fordi den ansatte skal sørge for at holde genoptræningen, fysioterapeut tider og kiropraktor tider ved lige. Det er vigtigt at man sørger for at der er ordentlige vilkår for de medarbejdere som skal løfte på ting. Hvis man som chef ikke sørger for de ordentlige hjælpemidler, kan det ende i lange sygemeldinger som er både dyre og tidskrævende for virksomheden.

Hjælpemidler til løft af tunge ting

Der kan være rigtig mange grunde til, at man har ting som skal løftes frem og tilbage i en virksomhed. Der findes heldigvis et hav af muligheder for at få hjælp til disse løft, sådan at man skåner medarbejderne rygge så meget som overhovedet muligt. Hos Sax Lift A/S sælger de alverdens hjælpemidler til at løfte med. Man kan købe maskiner som er designet til at løfte lige netop de virksomheden står og skal have løftet, hvad end det er papir paller eller sæbe. Man kan hjælpe sig selv og sine rigtig meget, hvis man vælger at investere i et løftebord. Det er super nemt at håndtere, og super nemt at sætte til. Man kan købe forskellige lifteborde online, og der er stor forskel på både pris og kvalitet, køb løftebord af en god kvalitet, da det er et bord der vil blive brugt meget, i mange år. Et løftebord er en meget lille, men nødvendig, investering for en virksomhed. Det er vigtigt at man som chef forstår alvorligheden i arbejdsskader, hvis man først forstår det, forstår man også vigtigheden i at investere i hjælpeudstyr, som et præventivt tiltag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *