Test: Den bedste frakke

vinterjakke

Hos Jyttes Hytte har de altid fingeren på pulsen og holder øje med, hvad der rører sig lige nu. De fokuserer på mode og god kvalitet. Det er helt essentielt, når de skal lave en god garderobe, at der er tale om tøj, de har det godt i. Både hvad angår komfort og udseende. Det danske efterår er blæsende og vådt, og derfor er det særligt vigtigt, at vi har den helt rette garderobe til at gå denne kolde tid i møde med. Til foråret vender lyset tilbage, men man skal ikke lade sig snyde til at tro, at det er helt varmt endnu. Det er derfor, de anbefaler, at du benytter Else Midseason frakken både efterår og forår. Den er super smart og skøn at have på. Jyttes Hytte anbefaler denne frakke, fordi den er tidløs, flot og super til det danske vejr. Det er vigtigt, at have vandskyende tøj i efteråret og foråret. Det er også vigtigt, at kroppen kan ånde, så det ikke føles som om, du går rundt i et drivhus. Alt dette lever Else Midseason frakken op til.

Else Midseason frakke

Jytte har fundet den perfekte vinterfrakke til dig. I deres test anbefaler vi Else Midseason Frakke Navy Royal Blue. Else Midseason frakken kan både bruges i efteråret og i foråret. På den måde kan du altså både benytte den som overgangsfrakke og frakke, når det bliver rigtigt koldt og også, når lyset vender tilbage. Det kan være irriterende, at skulle købe frakke hver gang sæsonen skifter. Frakken er flot og figursyet, så den altid sidder flot og godt på kroppen. Den er lavet af et åndbart materiale, der samtidig er vind- og vandafvisende. Det bliver man glad for, når man bor i Danmark, og efteråret og vinteren nærmer sig. Med den dobbelt lynende lynlås er den super praktisk.

Den tidløse farve royal navy blue sikrer dig, at frakken er moderigtig år efter år. Med sit superbløde bomuldsfor er frakken skøn at have på og materialet gør den let at have på. Else Midseason Frakken er fra Danefæ og har et bælte, som både kan bindes foran eller bagpå, alt efter hvad, der bedst passer til din stil.

Passer til al slags vejr

Når det rigtigt blæser og regner, er det rigtigt dejligt, at frakken har knapper på ærmerne. Det betyder, at den kan bindes helt ind og sidde tæt om håndleddene. For at du ikke skal blive kold om livet, går frakken til ned under knæet. Det er en praktisk længde, fordi den holder dig varm, og samtidig ikke slæber hen langs jorden. Denne længde passer også til både bukser og kjoler og lange støvler samt almindelige sko. Det kommer alt sammen an på dit look, og hvor du skal bruge frakken. Når den både er praktisk og flot, kan du altså både bruge den ude i naturen, og når du skal ud at shoppe. Der er ingen grund til, at se kedelig ud, bare fordi man er praktisk. Og der er ingen grund til, at gå på kompromis med kvaliteten for at se godt ud. Det er derfor vi anbefaler midseason frakken, når du skal gå ind i efteråret eller foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *